4-Persoons Comfort recreatiewoning

Fraai wit stucwerk is kenmerkend voor het merendeel van de woningen op het park. Bij de 4-persoons Comfort recreatiewoning komt dit nog eens extra tot zijn recht door de toepassing van de rood-oranje keramische dakpannen, waardoor deze woning een vriendelijke en frisse uitstraling krijgt. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en grenst direct aan de ruime eethoek, van waaruit het terras via twee openslaande deuren toegankelijk is. De open keuken biedt tevens direct toegang tot de inpandige berging.
De zitkamer biedt voldoende plaats om heerlijk na te genieten van een actieve vakantiedag of onder het genot van een heerlijk glas wijn en het knapperende haardvuur de dagelijkse sleur te vergeten.De verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers, ingericht met heerlijke bedden en voldoende kastruimte. De badkamer is voorzien van luxe sanitair, fraai tegelwerk, en een tweede toilet. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Van Wijnen Recreatiebouw B.V. ontwikkelt, op slechts 3 kilometer afstand van één van de mooiste stranden aan de Oostzee, een geheel nieuw vakantiepark gelegen in het plaatsje Klütz. Het is een uniek park met vrijstaande recreatiewoningen, luxe appartementen en centrale voorzieningen als receptie, restaurant en een speelhal. De realisatie zal in verschillende deelgebieden plaatsvinden. Het eerste deelgebied bestaat uit 54 vakantiewoningen van de in totaal 113 te realiseren woningen.

Onthaasten aan de Oostzee

Het gebied rondom de Oostzee in Duitsland wint jaarlijks aan populariteit en dan met name de omgeving rondom de historische badplaats Boltenhagen. Er is dan ook een groeiende behoefte aan hoogwaardige recreatiewoningen voor de verhuur dan wel voor deels eigen gebruik.

Vakantiehuis Duitsland kopen

Er is een groeiende vraag naar luxe en ruimere recreatiewoningen. Met de bouw van Landal Bad Boltenhagen wordt gehoor gegeven aan deze vraag. Investeren in een vakantiehuis aan zee in Duitsland is een goede keuze. Ook omdat alle nieuw te bouwen woningen voorzien zijn van de meest actuele inzichten op het gebied van materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik.

Verhuurgereed, beheer en eigen gebruik

Investeert u in een vakantiehuis, dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. De verhuur van alle woningen en appartementen op dit recreatiepark is in handen van Landal GreenParks. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal GreenParks is een succesvolle, professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in de exploitatie van recreatieparken.

U kunt – als eigenaar van een vakantiehuis – uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de brochure.

4-persoons Comfort vakantiehuis in Duitsland kopen?

Wilt u een mooi 4-persoons vakantiehuis kopen? Dan is deze 4-persoons Comfort uitvoering wellicht iets voor u. Prachtig gelegen aan de Oostzee met veel natuur, recreatiemogelijkheden, strand, water en gezellig dorpjes in de directe omgeving. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer