4-Persoons Luxe recreatiewoning

Typerend voor de stijlvolle architectuur in de omgeving zijn de rieten daken, deze geven de 4-persoons Luxe recreatiewoningen een authentieke charme. De plattegronden en inrichting van deze woning hebben grote gelijkenis met de 4-persoons Comfort woning, met dit verschil dat de begane grond ingericht is met een slaapkamer voorzien van een eigen badkamer en-suite. Op de verdieping bevindt zicht een tweede slaapkamer waar tevens een ruime, tweede badkamer als “Home Spa” met whirlpool, sauna en separaat toilet ingericht is. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Op slechts drie kilometer afstand van de Oostzee, in het plaatsje Klütz, ontwikkelt Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een heel nieuw recreatiepark. Het park zal bestaan uit 113 nieuw te bouwen, duurzame recreatiewoningen. Er zijn vrijstaande recreatiewoningen en luxe appartementen te koop en het park heeft een centrale receptie, restaurant en een speelhal. Het park wordt in verschillende fases gebouwd. De eerste fase bestaat uit 54 vakantiehuizen die worden gebouwd in een groen en landelijke gebied.

Afwerking 4 persoons Luxe vakantiehuis

De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur en sluit direct aan bij de ruime eethoek. Het terras is vanuit de woonkamer/eethoek bereikvaar via twee openslaande deuren. De keuken geeft direct toegang tot de inpandige berging. Alle recreatiewoningen worden voorzien van een complete inrichting, inclusief haard en klein inventaris.

Recreatiewoning kopen in Duitsland

De Oostzee is een populaire vakantiebestemming in Duitsland. Niet alleen voor de Duitsers zelf, maar ook voor de omringende landen. Vandaar ook dat er een groeiende vraag is naar luxe recreatiewoningen. Met de bouw van Landal Bad Boltenhagen wordt gehoor gegeven aan deze vraag. Geld investeren in een recreatiewoning aan de Oostzee in Duitsland kan dan ook een goede keuze zijn. Interesse? Vraag de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Beheer en eigen gebruik

De verhuur van alle woningen en appartementen op Landal Bad Boltenhagen is in handen van Landal GreenParks. Daarnaast worden alle woningen verhuurgereed opgeleverd. Landal GreenParks heeft veel ervaring met het management, beheer en de verhuur van bungalowparken. Als eigenaar hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Wilt u zelf gebruik maken van de recreatiewoning? Dat kan! Voor de details verwijzen we u naar de brochure.

Onthaasten aan de Oostzee

Het gebied rondom de Oostzee in Duitsland wint jaarlijks aan populariteit en dan met name de omgeving rondom de historische badplaats Boltenhagen. Er is dan ook een groeiende behoefte aan hoogwaardige recreatiewoningen voor de verhuur dan wel voor deels eigen gebruik.

4-persoons Luxe recreatiewoning in Duitsland kopen?

Op zoek naar een 4-persoons Luxe recreatiewoning? Dan is het investeren in deze 4-persoons Luxe woning wellicht het overwegen waard. De omgeving van de Oostzee staat garant voor veel natuur, cultuur, recreatiemogelijkheden, strand, water en gezellig dorpjes. Ook voor kinderen is er voldoende te doen in de omgeving. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer