6-Persoons Comfort recreatiewoning

De blauwe houten gevelafwerking met subtiele “natuursteen-look” gevelplint refereert aan de Scandinavische invloeden langs de Oostzeekust. De 6-persoons Comfort recreatiewoning onderscheidt zich daarmee van de overige woningen op het park. Door toepassing van de zwartgrijze keramische dakpannen naast de rieten daken en rood-oranje dakpannen, ontstaat er een aantrekkelijke diversiteit in verschijningsvormen van woningen op het park. De indeling van de woning is gebaseerd op de 4-persoons Comfort woning.
De aaneengesloten ruime open keuken, woonkamer en eethoek, op de begane grond, bieden meer dan voldoende plaats aan 6 volwassenen. Op de begane grond vindt de gast tevens een ouderslaapkamer met een badkamer en-suite. De verdieping is ingericht met twee ruime slaapkamers en badkamer met toilet. Vanzelfsprekend voorzien van luxe sanitair en fraai tegelwerk. Vanaf de overloop heeft de gast, via de vide, direct zicht op de riante entree. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Uniek gelegen tussen strand en land ontwikkelt Van Wijnen Recreatiebouw B.V., aan de Oostzee vlakbij het plaatsje Klütz, een nieuw bungalowpark genaamd Landal Bad Boltenhagen. Het unieke recreatiepark bestaat uit vrijstaande vakantiewoningen, luxe appartementen plus centrale voorzieningen zoals een receptie, restaurant en speelhal. Wilt u genieten van zon, zee en strand aan de Oostzee? En wilt u een vakantiewoning kopen? Dan is een van deze vakantiewoningen misschien iets voor u.

Investeringskans

Tijdens de eerste fase worden de eerste 54 woningen, van de in totaal 113 te realiseren recreatiewoningen, gebouwd. Deze nieuwe recreatiewoningen zijn voorzien van de meest actuele inzichten op het gebied van materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik. Het is een unieke investeringskans in een prachtig gelegen gebied.

Wat koopt u?

U koopt een vakantiewoning op eigen grond waarbij u tevens als vennoot (naar Duits recht) mede-eigenaar bent van de centrale voorzieningen, de algemene gronden en de daarop gelegen wegen, paden en parkeergelegenheden.

Inrichting  6-persoons Comfort vakantiewoning

Alle vakantiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en zijn verhuurgereed. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks. Wilt u meer weten over de afwerking? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Over eigen gebruik, verhuur en beheer

Investeert u in dit 6 persoons vakantiehuis, dan wordt de verhuur verzorgd door Landal GreenParks. Maar u kunt, als eigenaar van een vakantiewoning, uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Bad Boltenhagen en omgeving

Het gebied rondom de Oostzee (Duitsland) wordt steeds populairder en dan met name de omgeving rondom de historische badplaats Boltenhagen. Het is een prachtige omgeving met veel natuur, cultuur en heel veel recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.

Vakantiehuis Duitsland kopen?

Het zal u niet verbazen dat de Oostzee in Duitsland het hele jaar door veel bezoekers trekt. Een aspect waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park beheert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal Bad Boltenhagen is voor gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst. Interesse in deze 6-persoons Comfort vakantiewoning? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer