6-Persoons Luxe recreatiewoning

De dwarskap, waaronder de ruime badkamer gerealiseerd wordt, in combinatie met de rieten dakbedekking, de houtopslag en de klassieke details van het gootoverstek, maken dat deze 6-persoons Luxe recreatiewoning terecht het predicaat Luxe verdient. Maar niet alleen de uiterlijke verschijningsvorm is bepalend. De ruime indeling van de begane grond met ruime open keuken, de ouderslaapkamer met badkamer en-suite, de riante entree met toegang tot de inpandige berging. Maar ook de twee grote slaapkamers op de verdieping, met de “Home Spa”, de badkamer met whirlpool, sauna, extra brede wastafel, inloopdouche en toilet, bevestigen dit predicaat. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Tussen strand en land, maar toch midden in de culturele omgeving van het plaatsje Klütz realiseert Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark met de naam Landal Bad Boltenhagen. Het vakantiepark ligt aan de Oostzee  en heeft een kleinschalig opzet met Scandinavische invloeden. Het park beschikt over een eigen receptie, restaurant en speelhal. Onder de in totaal 113 nieuw te realiseren vakantiehuizen vindt u enkele 6 persoons Luxe vrijstaande huizen. Wilt u een vakantiehuis in Duitsland kopen? Dan is dit wellicht een mooie kans.

Indeling vakantiehuis

Dit Luxe 6-persoons vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich – zoals eerder aangegeven – een slaapkamer met badkamer en een los toilet plus de woonkamer, eethoek en open keuken. Op de verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks die horen bij het kwaliteitslabel ‘Luxe’. Dit houdt in dat alle deze vakantiehuizen zijn voorzien van luxe inventaris, modern sanitair, een moderne keuken en een ‘Home-Spa’.

Verhuur en eigen gebruik

Alle vakantiehuizen op Landal Bad Boltenhagen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling. Als eigenaar kunt u de woning uiteraard ook voor eigen gebruik reserveren. Voor meer informatie verwijzen we u naar de makelaar.

Investeren in een vakantiehuis in Duitsland

De Oostzee (en dan specifiek het gebied rondom Bad Boltenhagen) trekt het hele jaar door veel bezoekers en daar profiteert u als eigenaar van. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor dit recreatiepark. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten.

Luxe vrijstaand vakantiehuis in Duitsland kopen?

Wilt u een luxe vakantiehuis voor 6 personen in Duitsland kopen? Dan is dit project een goede investeringskans. De Oostzee als toeristische trekpleister van Duitsland groeit hard en hiermee ook de vraag naar luxe vakantiehuizen. Wilt u meer weten en/of heeft u vragen? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer