6-Persoons Wellness recreatiewoning

De ultieme “private wellness” beleving is gevonden in de 6-persoons Wellness recreatiewoning, het predicaat luxe in de overtreffende trap, welke slechts in een beperkt aantal wordt gerealiseerd. De architectuur, materialisatie en indeling van deze woning is gelijk aan de 6-persoons Luxe woning echter met twee grote verschillen. Zo heeft iedere slaapkamer een volledig uitgeruste eigen badkamer al of niet met douche of ligbad en toilet. Maar het grootste en ultieme verschil wordt gemaakt door de in de tuin te realiseren “Home Spa & Wellness lodge” voorzien van een buitensauna, koud water douche, hottub en lounge set. De “Home Spa & Wellness-lodge” wordt direct achter de woning gerealiseerd, grenzend aan het terras. De “private wellness” zorgt in elk jaargetijde voor een unieke gastbeleving. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Omgeven door een prachtige natuur en midden in de culturele omgeving van het plaatsje Klütz realiseert Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark. Het recreatiepark, genaamd Landal Bad Boltenhagen,  ligt aan de Oostzee. Het is een gezellig en kleinschalig project met stijlvolle Scandinavische invloeden. In totaal worden er 113 nieuwe recreatiewoningen gebouwd en heeft het park voorzieningen als een centrale receptie, speelhal en restaurant. Wilt u investeren in een recreatiewoning in Duitsland. Dan is dit echt een mooi project met een naar verwachting goed rendement.

Afwerking 6-persoons Wellness vakantiehuis

De 6-persoons Wellness recreatiewoning is grotendeels gelijk aan de Luxe variant met als ultiem verschil de Home Spa & Wellness Lodge die in de achtertuin gerealiseerd wordt. Dit is echt een verlenging van het huis en natuurlijk het vakantiegenot. Het aanbod van deze 6 persoons Wellness woningen is beperkt. Er worden slechts een aantal gebouwd. Heeft u interesse in een van deze vakantiehuizen neem dan contact op met de makelaar. Zij kunnen u verder helpen.

Investeren in een recreatiewoning

Als eigenaar van deze recreatiewoning profiteert u optimaal van het feit dat de Oostzee het hele jaar door bezoekers trekt. Landal GreenParks verhuurt de recreatiewoningen en beheert het park. Daar heeft u als eigenaar geen omkijken naar. Landal GreenParks is een professionele verhuurorganisatie en expert op het gebied van verhuur en beheer van luxe recreatiewoningen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor Landal Bad Boltenhagen. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten.

Verhuur en eigen gebruik

Investeert u in deze 6 persoons recreatiewoning dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. Naast verhuur van de woning kunt u, als eigenaar, uiteraard ook zelf gebruik maken van de vakantiewoning. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Luxe vrijstaand vakantiehuis in Duitsland kopen?

Zoekt u een luxe recreatiewoning voor 6 personen? Dan is investeren in deze 6-persoons Wellness vakantiewoning wellicht een goede belegging. De Oostzee als toeristische trekpleister van Duitsland groeit hard en hiermee ook de vraag naar luxe vakantiehuizen. Wilt u meer weten en/of heeft u vragen? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer