8-Persoons Comfort recreatiewoning

Ook in de verschijningsvorm van de 8-persoons woningen wordt gerefereerd aan de typische Scandinavische architectuur. Met de rode houten gevels, de subtiele “natuursteen look” van de gevelplint doorgetrokken in de bijna vrijstaand ogende schoorsteen en de zwartgrijze dakpannen onderscheidt deze 8-persoons Comfort recreatiewoning zich van de andere woningen. De indeling van de begane grond en verdieping kent grote gelijkenissen met de kleinere woningen. In tegenstelling tot deze is de verdieping ingericht met drie grote slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet, beide zijn voorzien van luxe sanitair en fraai tegelwerk. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Tussen de Oostzee en de omliggende dorpjes (nabij het dorpje Klütz) realiseert Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een kleinschalig vakantiepark met 113 prachtige, luxe vakantiehuizen. Het park heeft een eigen receptie, een restaurant en een speelhal. In totaal worden er 113 vakantiehuizen gerealiseerd waaronder een aantal 8-Persoons Comfort woningen. Landal Bad Boltenhagen heeft een speels karakter met herkenbare Scandinavische invloeden. Met de prachtige natuur, gezellige dorpjes en de vele culturele mogelijkheden is deze omgeving echt een heerlijke plek om te genieten van een welverdiende vakantie. Wilt u investeren in een vakantiehuis in Duitsland? Dan is dit 8-Persoons Comfort vakantiehuis misschien iets voor u.

Inrichting en indeling

Alle vakantiehuizen en appartementen op dit recreatiepark worden sfeervol en compleet ingericht. De inrichting per woningtype voldoet aan de eisen van Landal GreenParks. Alle vakantiehuizen met kwaliteitslabel ‘Comfort’ hebben een luxe inventaris, een mooie houtkachel, moderne keuken en sanitair. Dit type vakantiehuis bestaat uit 2-woonlagen. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en 1 ruime (volledig uitgeruste) badkamer en een los toilet.

Toekomst en verwachting verhuur

We zijn ervan overtuigd dat Landal Bad Boltenhagen een goede verhuuropbrengst kan realiseren. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Bad Boltenhagen is voor bezoekers een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Over verhuur en eigen gebruik

Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling op dit recreatiepark. Maar als eigenaar kunt u natuurlijk ook zelf gebruik maken van uw vakantiehuis. Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact op met de makelaar.

De Oostzee in Duitsland als trekpleister

De Oostzee is een geliefde vakantiebestemming in Duitsland. Met de traditionele dorpjes in de directe omgeving en de aanwezigheid van zon, zee en strand is het volop genieten aan de Oostzee. Er zijn veel watersportmogelijkheden en de dichtbij gelegen Hanzesteden geven een leuke afwisseling aan een strandvakantie. U kunt natuurlijk ook heerlijk fietsen en wandelen in de directe omgeving en volop genieten van natuur en cultuur!

Beleggen in een 8-persoons Comfort vakantiehuis?

Zoekt u een luxe en compleet ingericht 8 persoons vakantiehuis? Dan is beleggen in deze 8-Persoons Comfort woning  wellicht iets voor u. Het gebied rondom de Oostzee is een prachtige omgeving om in te wandelen, te fietsen of heerlijk te genieten van zon, zee, strand en watersportmogelijkheden. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer