8-Persoons Extra Luxe recreatiewoning

De grote broer van de 6-persoons en 8-persoons Luxe woning. Vrijwel identiek in verschijningsvorm, verdient ook deze woning het predicaat Luxe. De indeling, de inrichting en het uitrustingsniveau biedt aan vrijwel elke gast maximaal vakantiegenot. Deze 8-persoons Extra Luxe recreatiewoning heeft ten opzichte van de 8-persoons Luxe variant, als extra, een derde badkamer en er is standaard in de berging een wasmachine en droger opgesteld. Aan de voorgevel wordt de buitenbeleving extra vergroot door twee dubbele terrasdeuren en de geplaatste veranda, waar ook op minder mooie dagen heerlijk genoten kan worden van de heilzame Oostzee lucht. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

In het plaatsje Klütz, op slechts 3 kilometer afstand van één van de mooiste stranden aan de Oostzee ontwikkelt Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een geheel nieuw vakantiepark met de naam ‘Landal Bad Boltenhagen’. Het kleinschalige recreatiepark heeft een eigen receptie, speelhal en restaurant en bestaat uit 113 nieuw te realiseren recreatiewoningen. Een aantal van deze vakantiewoningen zijn deze Extra Luxe woningen geschikt voor 8 personen. Zoekt u een investeringskans en wilt u beleggen in een 8-persoons vakantiehuis in Duitsland? Dan is deze 8-persoons Extra Luxe vakantiewoning misschien iets voor u.

Onthaasten aan de Oostzee

Het Oostzeegebied wint jaarlijks aan populariteit en dan met name de omgeving rondom de historische badplaats Boltenhagen. Het is een geliefde vakantiebestemming voor veel Europeanen en bied mooie, brede zandstranden, beschermde natuurgebieden en gezellige Hanzesteden met veel cultuur en recreatiemogelijkheden.

Beleggen in een vakantiehuis aan zee

Het zal u niet verbazen dat de Oostzee het hele jaar door veel bezoekers trekt. Als eigenaar van een vakantiewoning heeft u daar natuurlijk voordeel van. Landal GreenParks verhuurt en beheert het park. Zij zijn geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie en hebben veel ervaring in het succesvol exploiteren van recreatieparken in veel verschillende landen.

De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal GreenParks kiezen.

Inrichting en Extra Luxe afwerking

Alle vakantiewoningen op dit park worden sfeervol en compleet ingericht. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks die horen bij het kwaliteitslabel ‘Extra Luxe’. Wat houdt dit in? Alle recreatiewoningen met dit label zijn naast een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken voorzien van een whirlpool en sauna.

Eigen gebruik

Investeert u in een vakantiewoning, dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. De verhuur van alle woningen en appartementen op Landal Bad Boltenhagen is in handen van Landal GreenParks. Wilt u als eigenaar van een vakantiewoning zelf gebruik maken van deze woning dan kan dat uiteraard ook. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Toekomstperspectief

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor Landal Bad Boltenhagen. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Bad Boltenhagen is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Beleggen in een 8-persoons Extra Luxe vakantiewoning?

Zoekt u een extra luxe vakantiewoning voor 8 personen? Dan is beleggen in deze 8-persoons Extra Luxe vakantiewoning wellicht iets voor u. Met natuur, cultuur en een prachtig strand in de directe omgeving kunt u hier volop genieten van een vakantie aan zee. Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer