8-Persoons Luxe recreatiewoning

Eén extra slaapkamer en een grotere “Home Spa”, de badkamer met sauna en whirlpool op de verdieping, maken het ruimtelijke verschil met de 6-persoons Luxe woning. Deze woning biedt ruimte aan 8 gasten, ideaal om met meerdere generaties ongestoord, een langere periode te verblijven. Vanzelfsprekend is deze 8-persoons Luxe recreatiewoning uitgerust met een ruime open keuken, een van uit de entree toegankelijke berging en versterkt ook in deze woning de vide de ruimtelijke beleving van de riante entree. Lees verder >>

Beschrijving type recreatiewoning

Volop genieten van een vakantie aan zee? Dat kan in het recreatieve gebied rondom de Oostzee in Duitsland. Van Wijnen Recreatiebouw B.V. realiseert daar een nieuw vakantiepark onder de naam ‘Landal Bad Boltenhagen’. Dit vakantiepark is kleinschalig met veel luxe vakantiehuizen en ligt aan de Oostzee. In totaal worden er 113 nieuwe recreatiewoningen gerealiseerd, waarvan 54 recreatiewoningen in de eerste fase. Hieronder ook een aantal 8-Persoons Luxe vakantiehuizen. Zoekt u een investeringskans en wilt u beleggen in een 8-persoons luxe vakantiehuis? Dan is deze 8-Persoons recreatiewoning misschien iets voor u.

Inrichting en kwaliteitslabel ‘Luxe’

De inrichting van dit vakantiehuis hoort bij het kwaliteitslabel ‘Luxe’ van Landal GreenParks. Wat houdt dit in? Recreatiewoningen voorzien van dit label hebben een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne (open) keuken. Deze 8-persoons woning bestaat uit twee woonlagen. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers met badkamer en afzonderlijk toilet.

Gezellig Duitsland

De Oostzee in Duitsland is een echte toeristische trekpleister. Het is een geliefde vakantiebestemming voor veel Nederlanders. De vele watersportmogelijkheden, de aanwezigheid van gezellige Hanzesteden met winkeltjes en restaurantjes en de mogelijkheid tot ‘zon, zee, strand’ maken dit gebied heel aantrekkelijk voor vakantiegangers. Genieten van een afwisselende vakantie in een luxe vakantiehuis? Dat kan zéker bij Landal Bad Boltenhagen in Duitsland.

Investeren in een vakantiehuis

Het zal u niet verbazen dat de Oostzee het hele jaar door veel bezoekers trekt. Dat is gunstig als u wilt investeren in een vakantiehuis. De verhuur van alle woningen en appartementen op dit recreatiepark is in handen van Landal GreenParks. Maar u kunt, als eigenaar van een vakantiewoning, uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Goede verhuuropbrengst

We zijn ervan overtuigd dat goede verhuuropbrengsten mogelijk zijn voor Landal Bad Boltenhagen. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Bad Boltenhagen is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Beleggen in een 8-persoons vakantiehuis?

Zoekt u een luxe vakantiewoning voor 8 personen? Dan is beleggen in dit 8-Persoons Luxe vakantiehuis wellicht iets voor u. Natuur, cultuur en watersport maken dit gebied afwisselend en dynamisch. In de prachtige omgeving rondom het park kunt u volop wandelen, fietsen of genieten van een van de mooiste stranden aan de Oostzee. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Bad Boltenhagen | Investeren in vakantieplezier

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer