Nieuwbouw recreatiewoningen
De geplande nieuwbouw in deelgebied 1 op Landal Bad Boltenhagen bestaat uit 54 recreatiewoningen. U heeft de keuze uit:

  • 4-persoons Comfort (8 stuks)
  • 4-persoons Luxe (13 stuks)
  • 6-persoons Comfort (16 stuks)
  • 6-persoons Luxe (4 stuks)
  • 6-persoons Wellness (4 stuks)
  • 8-persoons Comfort (5 stuks)
  • 8-persoons Luxe (2 stuks)
  • 8-persoons Extra Luxe (2 stuks)

Alle woningen zijn vrijstaand en worden gerealiseerd op een eigen kavel.

Duurzame investering
Met de bouw van de 54 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar luxere en ruimere vrijstaande recreatiewoningen aan de Oostzeekust. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en duurzaamheid verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het landelijke, streekeigen karakter terugkomt.

Verhuurgereed
De recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van inventaris en sanitair, een moderne keuken en een haard. De luxe recreatiewoningen krijgen daarnaast ook een sauna en een sunshower.

Wat koopt u?
U koopt een recreatiewoning op eigen grond waarbij u tevens als vennoot (naar Duits recht) mede-eigenaar bent van de centrale voorzieningen en de algemene gronden en de daarop gelegen wegen en paden, parkeergelegenheden en dergelijke.

Netto rendement en eigen gebruik
U geniet direct nadat de woning in de verhuur is genomen van een aantrekkelijk rendement. Dit huurbedrag is een percentage van de koopsom vrij op naam exclusief omzetbelasting (btw) en overdrachtsbelasting. Deze huur ontvangt u, evenredig verdeeld, per kwartaal achteraf gedurende de looptijd van de beheer-/verhuurovereenkomst en wordt niet geïndexeerd. Er worden gedurende de looptijd van deze rendementsperiode geen aan het onroerende goed verbonden kosten aan u in rekening gebracht, want alle kosten zijn voor rekening van Landal GreenParks. De verhuur is uiteraard verplicht. Naast de gegarandeerde huuropbrengst kunt u, tegen een vergoeding, zelf ook een aantal weken per kalenderjaar gebruikmaken van uw recreatiewoning en heerlijk genieten van alles wat Landal Bad Boltenhagen en de Oostzeekust u te bieden heeft.

Fiscale aspecten
Wij adviseren u om uw fiscale gevolgen van de aankoop van een recreatiewoning te laten beoordelen door een belastingadviseur. Als toelichting op de fiscale aspecten hebben wij voor u alvast een notitie met voorbeeldberekeningen laten opstellen welke als bijlage beschikbaar is.

Toekomstperspectief
Wij zijn overtuigd van de goede verhuurmogelijkheden van Landal Bad Boltenhagen. Mede ingegeven door de ervaringscijfers van de andere parken van Landal GreenParks en de eisen van de huidige parkgast zijn we van mening dat Landal Bad Boltenhagen een uitstekende bestemming is en een goede investering voor de toekomst.

Meer informatie
Wanneer er naar aanleiding van deze informatie vragen zijn, kunt u contact opnemen met de projectmakelaar.

Fiscale aspecten

Wij hebben een speciale brochure samengesteld die u meer inzicht geeft in de fiscale aspecten van het kopen van een huis in Duitsland.
U vindt daarin ook een aantal duidelijke rekenvoorbeelden.

© 2016 - Van Wijnen Recreatiebouw, Deventer